Personligt

Techy introduktion

Vem är Melissa?

Jag som driver TechyIT.se heter Melissa, är 19 år gammal och bor i Östersund med min sambo Fredrik och katt Mitsy. Förutom Techy driver jag en enskild firma sedan i November kopplat till min personliga blogg. Sedan drygt 1 år tillbaka studerar jag IT med inriktning programmering, vilket även är ett av mina största intressen förutom datorspel. Jag håller även på med en massa andra roliga projekt som att organisera volontärarbete för djurrätt och sitter i styrelsen av en förening som anordnar LAN i Jämtland.

Varför Techy?

Jag har alltid varit otroligt intresserad av allt som rör programmering, teknik, datorer, nätverk och nästan allt annat inom IT vilket också är varför jag bestämde mig för att börja plugga det. Nu känner jag mest att jag vill dela med mig av mina kunskaper och tankar på ett annat sätt än vad jag kan göra på min andra blogg och har därför valt att starta upp en helt IT-inriktad blogg. Dessutom vill jag lägga mycket fokus på att nå ut och influera andra unga tjejer med liknande intressen som jag, det är ju ingen hemlighet att det behövs fler kvinnor i denna bransch.

Här kan du läsa mer om mig.

4 reaktioner på ”Techy introduktion

  1. Woho äntligen! Ska bli så kul att följa denna blogg, jag är ju verkligen okunnig om detta så jag behöver lära mig och få in ett intresse. Oavsett vad man jobbar med så är it alltid en efterfrågan om att kunna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *